Restorāns

AQUA LUNA restorāna šefpavārs piedāvā eiropiešu gaumei piemērotus oriģinālus ēdienus, drosmīgi kombinējot dažādas kulinārās tradīcijas. AQUA LUNA virtuvē satiekas kontinenti un valstis – franču un itāļu klasika, Baltijas iedzīvotāju ēdienu gatavošanas tradīcijas, Kanādas omārs un Čīles asaris, Indijas mango, oriģinālā veidā pasniegtas jūras veltes, liekot uzsvaru uz īpaši svaigiem produktiem, viegliem un sabalansētiem ēdieniem. Ēdienkartē dominē modernā Eiropas virtuve, kas papildināta ar nelieliem Āzijas akcentiem, izmantojot klasiskus ēdienu gatavošanas paņēmienus un kulinārijas mākslas jaunākos sasniegumus.

AQUA LUNA restorāna šefpavāram Gintam Aizupietim ir liela starptautiska pieredze, viņš ir stažējies Dānijā, Francijā, Lietuvā un Igaunijā, ka arī Michelin zvaigžņu restorānā Anglijā, vairākus gadus strādājis Zviedrijā un ASV. Latvijā viņš ir strādājis viesnīcu tīkla Reval Hotels restorānos, tādēļ viņa kulināro filozofiju ir būtiski ietekmējušas skandināvu tradīcijas. Restorāna ēdienkarte tika sagatavota sadarbībā ar pazīstamo Beļģijas šefpavāru Keniju Bernertsu (Kenny Bernaerts), kurš ir strādājis daudzos Michelin zvaigžņu restorānos Eiropā, piedalījies pasaulslavenajā TV šovā MasterChef, bet šobrīd ir pasaulē plaši pazīstams konsultants restorānu uzņēmējdarbības jomā un pašlaik izstrādā sava konceptuālā restorāna projektu Ņujorkā.

AQUA LUNA ir klusa vieta mierīgām vēlām brokastīm, lieliska tikšanas vieta pie lietišķo pusdienu galda, apspriežot aktuālus globālus jautājumus, un ideāla vieta romantiskām vakariņām un svinībām draugu vai kolēģu lokā. Atklātās virtuves koncepcija ļauj apmeklētajiem vērot aizraujošo ēdiena gatavošanas procesu. Šefpavāra izsmalcinātie ēdieni, lieliskā vīnu karte, plašā kokteiļu izvēle, vieglie deserti un oriģinālās uzkodas kopā ar stilīgu un mājīgu interjeru un lielisku apkalpošanu padara AQUA LUNA par ļoti īpašu restorānu Rīgā un tās apkārtnē.